1.01.2013

2013'te İstediklerim...

     2012'de istediklerim yazısını okudum da, sanki birkaç ay önce yazmışım gibi... Bu yazıdakilerin bir kısmını gerçekleştirebildim.
     2013'ten de bol bol isteklerim var elbet...
  1. Elbette ilk isteğim bu yılın herkes için önce sağlıklı, sonra huzurlu geçmesi...
  2. Öncelikli isteğim ise sayılı günler kalan kına gecesi ve nikah günlerinin sorunsuz geçmesi. Geriye dönüp baktığımda sıkıntılı süreçler yerine keyifli anılar hatırlamak...
  3. Evliliğin en güzel yanlarından birinin düzenli yaşamak olduğuna inanıyorum. 8 yıldır bekar hayatı, düzensiz yaşam, sorumluluktan uzak bir süreç beni yordu. Bu yıl için düzenli hayat, kendime ve sorumluluklarıma ayırabildiğim zamanlar diliyorum.
  4.  2012'de başladığım ancak koşturmacadan yarıda bıraktığım sağlıklı beslenme ve sporumu düzenli olarak devam ettirmek istiyorum. Malum bundan sonra düzenli olarak yemek yapacağım, sevgili ile dışarıda hamburger mi yesek, pizza mı, aman kahve yanında kek yiyelim yeter gibi diyaloglar olmayacak :) Bu nedenle artık sağlıklı, düzenli beslenme ve haftada en az 3 gün düzenli spor alışkanlığı edinmek istiyorum.
  5. Yeni evimizde yıllardır hayalini kurduğum makyaj masama kavuşmak istiyorum. Şu an öncelikle önemli ihtiyaçlarımıza odaklandığımız için henüz siparişini veremesem de, en kısa sürede bol çekmeceli, kendinden ışıklı aynası olan, tripod ve video kameramla{Öneriniz varsa lütfen yazın, hangi kamerayı alacağıma karar veremiyorum.} size bol bol videolar çekebileceğim bir masa bu yıl için isteklerim arasında.
  6. Yeni yılda Makyaj Günlüğü adına iyi ve güzel şeyler yapmak, blogun arayüzünü değiştirip, daha işlevsel hale getirmek, mümkün olduğunca daha sık ürün tanıtımlarına, videolara ve marka işbirliklerine yer vermek istiyorum. Bu yıl Google+ tarafından onaylanan bir hesaba, YouTube ile ortaklığa sahip oldum. Bunları geliştirmek, Makyaj Günlüğü'nü daha güzel yerlere taşımak istiyorum.
     Yıllardır benimle olduğunuz için her birinize çok teşekkürler. Herkese 2013 için en güzel dileklerimi gönderiyorum.

     Sizin bu yıl istekleriniz neler ?